torstai 8. lokakuuta 2015

Berliini

Istun hostellin aulassa ja tappelen sähköinternetin kanssa. Tällaista tämä nyt sitten on. Someen liittymisessä on ollut toki paljon hyvää, mutta tuhottomasti tähän menee aikaa! Naamakirjassa killumiseen saa tuhraantumaan tovin jos toisenkin ellei ole tarkkana. Huomaan myös tämän tästä olevani yksi niistä puhelintaan töllistelevistä tapauksista, jotka otsa kurtussa kiroavat kun ”Wifi-yhteys on surkeeeeeee”, ja tuhertava itkua kun tykkäämisiä ei pysty tarkistamaan seitsemättä kertaa saman päivän aikana. Ällötän itseäni.

Tämäkin selfien näppäämiseen meni luvattoman paljon aikaa.
Olen kateellinen niille sosiaaliseen mediaan kasvaneille, joille päivitysten teko on luontevaa ja jotka selviävät siitä minuuteissa. Itse jahkailen. Millainen kuva? Tää on ihan tylsä, täs ei oo mitään ideaa, täs taas on huono valo, täs mul on tyhmä ilme, täs näkyy sieraimet ja kaksari, no NYT tuli hyvä mut mikä filtteri? Mitä hästägei mä laitan tähän…” Valtavasti aivotyöskentelyä oman egon ympärillä. Ei siinä ehdi muitten murheita mietiskellä.

Toivon hartaasti, että harjoittelu auttaa tässäkin. Tavoitteeni on olla tämän vuoden jälkeen niin ässä somessa, ettei päivitysten teko vie elämästäni minuuttiakaan enempää kuin jonottaminen.

Se sosiaalisesta mediasta. Nyt keskityn fiilistelemään berliiniläisen hostellin tunnelmaa. Osalitumme toisen kerran Banzaicupiin Berliinissä, tällä kertaa koko kilparyhmän (Ihanaa Elinaa lukuun ottamatta) voimin, ja sitä ennen viihdymme hetken tässä mielenkiintoisessa kaupungissa nähtävyyksiä nähden ja tunnelmasta nauttien. Eilen kävimme paikallisella kovalla karatesalilla treenaamassa, ja upeasti kyllä lähti kaikilla! Jos sellaista nopeutta ja taitoa saadaan lauantaina kilpatatamille mitä eilisissä treeneissä välähteli, niin ihmettelen kuka meille mitään mahtaa.


Nyt tytöt lähtivät kauppaan aamiaisostoksille ja itse istun aulassa paheksuen meluavia teinejä ja juoden hostellin työntekijän minulle ilmaiseksi tarjoamaa kahvia. Hieno ihminen. Ulkona vallitsee Suomisää, mutta se ei haittaa. Sopiva keli DDR-museolle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti