torstai 31. heinäkuuta 2014

Elokuu

Aamupäivää!

Yksi suosikkisanonnoistani on jonkun hienon miehen tokaisu "Kun tuomi kukkii, kesä on mennyt." Tämän näkemyksen mukaan elokuu merkitsee hyvinkin joulunodotusta. Hieno juhla. 

Raotin juuri Hämeenkadun kämppäni verhoja (marimekon lumikukka-lakana) häikäistyäkseni. Kesäkuun urputus sateesta vaihtui heinäkuussa kamalointiin helteestä, ja jos lööppejä on uskominen niin tämä hipiääni hivelevä lämpö jatkuu loputtomasti tappaen lapsia ja vanhuksia. Muistakaahan toki juoda niin näette kaikki ensi joulun ja sitä edeltävän marraskuun.

Olen nyt ihka ensimmäisessä blogitekstissäni kertonut säästä. Hienoa! Teema on lähellä sydäntäni, sillä lähitulevaisuuteni riippuu siitä. Laittaakko mandariinit kainaloon ja kiitää Samppikselle pullistelemaan ja  hymyilemään auringolle, vai vetääkkö lakanat ikkuunaan ja viettää aamupäivä pimeässä möllötellen. Päädyin juuri edelliseen.

Vietän Turussa minilepopäivää, sillä illalla on vain yksi treeni. Puntti Honkilahden Sampon pajalla on hikistä hommaa ja itsestä pitäisi saada hyvin irti, joten nyt on hyvä hetki vähän latailla ystävien ja auringon seurassa. Aion myös syödä. Lounaan kiskon jossain opiskelijaruokalassa hyvässä seurassa.

Tästä päivästä tulee mahtava, päätin juuri niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti